Muszę od dzisiaj
Stać się zwykłym duchem
nie patrzyć w przyszłość
niczego nie słyszeć
ciężarówka pełna Indian
nie dotrze do celu
Kilka dźwięków rozbije się
o skórzany kombinezon
nagie mięśnie
sprężyny karku
Koncert się skończył
ojcze
nie chcę ciebie zabijać
Obiecuję że
obetnę włosy
wrócę do domu na święta
tylko prosze cie
zabierz ode mnie
całą moją wrażliwość
Szluger
Wiersz
·
3 kwietnia 2000
-
hatiJim Morrison... Jak ja go kocham...