to nie tak to nie życie
to strzał w tył głowy
wyślą nas na rubież
pewnej zimnej nocy
zafundują młodym strach
zamknięty w oczach widzów
teatr zaczyna grać
aktorem każdy zbrojny
każdy po przysiędze
pragnienie jedynie krwi
napędzą adrenaliną nakręcą
że to dobrze trafiłeś w sedno
Bolszewika goń.
pragnie zamiast pragnienie