Gorączka

Konrad Koper

Panowała śmiertelna gorączka złota, zginęli między innymi Indianie.

Podstępne są duchowe rządze :

 Ile było wojen o prawdę. Jak straszna była inkwizycja.

Zastanawiam się, do czego prowadzi nas ciekawość.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 maja 2024
anonim