LIMERYK

dafne

 

 


Capnięte na redyku

 



 

Flirt po sześćdziesiątce , to nie grzech a CUD -
wyznawał z lekkością samozwańczy bóg 
i gonił radośnie 
w spóźnionej wiośnie 
nowe owce w  nie - złoty, ale kozi róg  ;)

dafne
dafne
Wiersz · 14 maja 2024