Krew słodsza niż miód

Arian

Nie zabijaj krwiopijcę, bo płynie w nim twoja krew.

 

Dzięki wyzyskowi pracy jesteś komuś potrzebny.

 

W czasie pokoju byłeś nikim, wyborcą klasy próżniaczej.

 

Na wojnie możesz zdobyć grób nieznanego żołnierza.

 

 

 

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 14 maja 2024
anonim
Usunięto 2 komentarze