zabierz

Lucky Person

z miłością mnie zabierz do ciemnego lasu

twoich niepoznanych myśli

postaw mnie przed wstydem strachem

demonem twojej nienawiści

nie puszczę ręki

nie odwrócę oczu

nie odejdę

nawet jeśli

(tego nie chcę)

ja tym wszystkim będę.

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 16 maja 2024
anonim