bez kasy...

Irena Świerżyńska

ambicja 

wiara i praca 

i pędzi pędzi  - do przodu

 

czasami kocur zatańczy

czy baran  - Coś  -  beknie wyniosły

a -  reszta  też beczy w ukryciu

 

o - tak i ściana

 

pomoże

podniesie - czy zgasi

 

owieczka tu się nie liczy

cieniutka

 

malutka  -  bez kasy...

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 17 maja 2024
anonim