po co kochać

Yaro

po co pisać że kochasz
przecież wiadomo

 

wejdziesz przez otwarte okno
miłości położysz obok

 

słowami rozbierzesz
zasłonisz zasłony

 

podniecony umrzesz na dupy zagonach

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 maja 2024
anonim