stara piosenka...

Irena Świerżyńska

kiedyś - już to grało

 

"chciałoby się chciało"

 

i ponad  -  pół wieku

głowa przerabiała

 

nikt  - nie zapomni takiego bębenka

dusza gra i śpiewa

 

i dudni

 

ot - stara piosenka...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 18 maja 2024
anonim