Zbudowali wielkie piramidy
Na przekór górom
Powstał wielki mur
Który nie ocalił budowniczych
Statki popłynęły do Arkadii
Dalej niż sięgają Indie i Chiny
W dżungli leży eldorado
I wielu tam zostało
Woda tryska w oazach
Lecz tam nie ma ogrodów
Jeśli pustynia jest wieczna
To czym ty jesteś
Kroplą wody
Przelotnym deszczem
Powstaną nowe, wspaniałe wiatraki
Pomniki, świątynie, mury
Marzyciele polecą na Księżyc
Gdzie nikt nie mieszka