Boża indukcja

Konrad Koper

Chwila zero.

Z „sekundy” wynika kolejna „sekunda”.

 

Boża indukcja ?

Ostatnie wartości- przyjmie funkcja ?

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 maja 2024
anonim