Pokaz ognia

aleksandra2000

strach

topnieje

przeszytym blaskiem      

teraz 

samotny ocean

wyciszony

wzbiera we mnie  

kolory

inne wzory    

na moje skinienie 

płonące kije

wirują

fioletem

zmierzchem

nad piaszczystą plażą 

znowu

wpadają w sidła

moich dłoni

bardzo potulne

wiedzą teraz

ja jestem

reżyserem

 

(17 maj 2024)

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
aleksandra2000
aleksandra2000
Wiersz · 27 maja 2024
anonim