Połowa wioski chodziła do panny A druga połowa chodziła do panny B Obydwie miały problem wyboru Ponieważ się nie zakochały. Gdyby się zakochały Problemu by nie było. Nie było mnie wśród kawalerów Odwiedzających pannę A i pannę B Urzekła mnie panna U w mieście P I nie miałem żadnego problemu. Do czasu aż pojawił się problem, inny problem. Nie był to problem wyboru, raczej braku wyboru. I co stało się potem? Doświadczenie, które nie poszło na marne.
Proponuję takie rozwiazanie:
(A + X) : (B +Y) =( U + M) x P
Pozdrawiam