Samotność.

Alan Lorek

Kiedy człowiek usłyszy to pierwszy raz; nie ma okropniejszej, nad tą okropność. I nie ma płaczu, nad duszy twej płacz - tak brzmi najszczersza na świecie samotność.
Alan Lorek
Alan Lorek
Wiersz · 1 czerwca 2024
anonim