niebezpieczne nieszczelne granice
atak hybrydowy na żołnierza
nie mógł się bronić jedynie zdalnie
asfalt się cieszy wyznawca Voodoo
ważne mieć plan na długi czas
nim pogrzebią nas
w nas siła wiara moc
rządzący tchórze zdrajcy opluwają mój kraj
plamią honor żołnierza
banda sprzedawców tajnych agent
hańbią mój kraj śmiej się świecie śmiej
niech świeci się dzień z krwią na koszuli mej
Ciężki przypadek z ciebie.
" pogrzebią nas
w nas" Następny potworek.
Jeśli nie wiesz jak poprawić!!!
- banda sprzedawczyków i tajnych agentur-
NO!!!
Sprzedawcy, to naprawdę uczciwi ludzie.
a żołnierz tylko wykonuje rozkazy,
granice są po to, aby były zamknięte
niech bieda walczy sobie o dobrobyt na swojej ziemi
a nie podkrada cudze owoce
a tym co nawołują do mieszania się z dzikusami brak piątej klepki
Rzeczywiście mili nachodźcy łamiący prawa gospodarzy.
Normalni ludzie nie włamują się do cudzych domów ,tylko menele i kryminaliści.
Po co nam tutaj potrzebny jest Islam wrogo nastawiony do Zachodu?
Niech sobie braci muzułmanów biorą do swych pałaców arabscy szejkowie,
Ostatnie wybory do Brukseli stworzyły szansę na otrzeźwienie UE z socjalistycznej utopii.