Czas

LydiaDel

Czas nie istnieje. 

To człowiek go sobie wymyślił, 
gdy zorientował się, 
że sam nie jest wieczny. 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 16 czerwca 2024
anonim