Życzenie

Konrad Koper

Weź moją czaszkę

i odlej szklaną- sztuczną.

 

Nie dziw się,

gdy ukaże : lasy, łąki, strumyki…

za mgiełką.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 czerwca 2024
anonim