Mały diabeł

Jakub Zoltowski

Różane usta, ręce to kwiaty.

Białe mleko.

Rozbity dzban, leży na podłodze.

A ona krwawi.

 

Z jej ust, nikt już nie będzie.

Na głos.

 

Głos tak cichy.

 

Szeptał

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 20 czerwca 2024
anonim