najważniejsze...

Irena Świerżyńska

jeden śpiewa - drugi płacze

każdy swoje dźwiga wory

 

najważniejsze - że ktoś kocha

 

tu kalendarz nie gra roli...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 22 czerwca 2024
anonim
  • Irena   Świerżyńska
    Tak - ale tu raczej chodzi o to - że ciepłe słowo potrzebne jest zawsze.

    · Zgłoś · 2 miesiące temu
  • Andrzej
    Do jakiego momentu nie gra roli? 5 to dużo, kochanek najlepszy gdy ma 25 kochanka 35-45 kalendarz można wyrzucić na chwilę zapomnienia na dłuższą metę ...zawodzi.

    · Zgłoś · 2 miesiące temu
  • Konrad Koper
    Zgrabny !!

    · Zgłoś · 3 miesiące temu