Miasto z deszczu

Jakub Zoltowski

. . . . .

 . . . . .   . .

                   ................

  ..     ..     ..

 

.      . .. ... . 

Żyje

         ; : . .  ; .

krótko

. .   .   . .      . . .. .      gdzieś 

. . . .

pośród 

             . ... .. .... .. .

 

. . .. ... . ..... .....

 

 

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 22 czerwca 2024
anonim
  • Paweł Kinal
    Hej, przeczytałem twój wiersz dłoń, i pomyślałem, że tak będzie lepiej:

    Moje oczy są niewidoczne z dwóch powodów,
    a po drugie nikt mnie już nie pyta o zdanie: dziś zamknięte bez uwagi. może jutro
    się otworzy. Zobaczę, ale po pierwsze, to nic nie obiecuję.

    · Zgłoś · 4 miesiące
  • Jakub Zoltowski
    Dzięki !

    · Zgłoś · 4 miesiące