odrzucony

Yaro

taka boska komedia
nikomu się nie podobam

 

nikt nie chce
przygarnąć jak psa


polać wody dać zjeść
przespać noc w czystej pościeli

 

kocham siebie bo wiem
wyżej nie przeskoczę


samotności wybaczam
przyzwyczaiłem się umiem
w tej sytuacji żyć i śnić

 

sławny dzień świstaka
postać byle jaka

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 23 czerwca 2024
anonim
  • Yaro
    dokładnie są experty

    · Zgłoś · 2 miesiące temu
  • Arian
    ... tak jest z ludźmi w Polsce, większość tutaj odgrywa ekspertów od literatury
    tymczasem mielizna wszędzie

    Polacy, jak Rosjanie, co udają Włochów.
    Łżą wciąż o historii.

    · Zgłoś · 3 miesiące temu