Nie szukaj mnie…
Jestem z tobą,
tuż obok.
W każdej chwili,
każdego dnia
i nocy.
W ciszy poranka
i kroplach rosy,
w powiewach wiatru
i kolorach tęczy,
wśród traw zielonych
i chabrowych bławatków.
Nie szukaj mnie…
Jestem tuż obok,
w każdej kropli łzy.
Jestem twoim oddechem.