Historia

Konrad Koper

Historia ironistka, hipokrytka…

osobliwie rymuje.

 

Pieśń ubogaca

graniem bębnów i perkusją.

Moja dusza „głuchnie”.

 

Wymowne jest spojrzenie

historii z ukosa.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 lipca 2024
anonim