takie - tam...

Irena Świerżyńska

dusza

ciepła 

błysk i wiara

 

bez granicy  i ten drugi 

sercem pisze

 

pełnia

gala

 

cisza spokój falą płynie...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 6 lipca 2024
anonim