Anegdota

Konrad Koper

Gdy Einstein tworzył szczególną teorię względności,

stanęły mu włosy.

 

Podobnie, gdy opisywał grawitację.

 

Działała elektryczność ?

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 lipca 2024
anonim