Literatura

na tej sali orły grają... (wiersz)

Irena Świerżyńska

przetasują

 

lewa - prawa  w środku król

 

głos stracony i do nieba 

prośbę  

goń

 

fala rośnie - spływa plan

 

matka jest i kapie 

jako - taka 

tylko  ty

 

wróżba - była

 

a pan - jest Pan....


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 lipca 2024 (historia)

Inne teksty autora

z białą plamą...
Irena Świerżyńska
Rysowałeś konia w biegu...
Irena Świerżyńska
A to serce wciąż czeka...
Irena Świerżyńska
Serce...
Irena Świerżyńska
Podsumowanie...
Irena Świerżyńska
kolory jesieni...
Irena Świerżyńska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca