bez

Klaudia Gasztold

ślady na dachu

rozmywane przez deszcz

 

sięgam palcami

białych gałęzi

między zgrzytami nieba

 

Klaudia Gasztold 

 

Klaudia Gasztold
Klaudia Gasztold
Wiersz · 13 lipca 2024
anonim