ścieżką krętą

Yaro

bywa ,że jestem głuchy

 na słowa w tv

mam świat pełny barw

obok nie ma nikogo

nikt nie pyta się

 każdy drogę zna

do piekieł bram

miłość zaniedbaną 

bańka mydlaną 

nie tędy droga 

waszą sprawą 

nie jestem zbawcą 

najłatwiej podążać na skróty

podkuj buty wyzuty z empatii

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 lipca 2024
anonim