bywa ,że jestem głuchy
na słowa w tv
mam świat pełny barw
obok nie ma nikogo
nikt nie pyta się
każdy drogę zna
do piekieł bram
miłość zaniedbaną
bańka mydlaną
nie tędy droga
waszą sprawą
nie jestem zbawcą
najłatwiej podążać na skróty
podkuj buty wyzuty z empatii