na murku

Yaro

dawno zapadła noc
utkana z gwiazd
na murku zimnym od lat
wyczekując ciepłego poranku
wtopieni w siebie jak ptaki

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 20 lipca 2024
anonim