Literatura

sposób na skontaktowanie (wiersz)

Yaro

cicho w telefonie 

taki sposób 

nowy projekt 


słyszę twój szept gdzieś we śnie 

mówisz że kochasz nas sens 

życie płynie w żyłach krew 


dziękuję za dzień święty 

w którym rodziła się się nasza pociecha 

dałaś wszystko co jest co kwitnie 


kocham Cię 

nasz ogród kwitnie w nas 

raj bez wrodzonych wad 

pominmy grzech 

wyzwoleni ode zła 


Bóg prowadzi w dobrą stronę 

nasze dusza nie umrze 

w środku nadzieja na lepszy czas 

bo dobro wspólne wyzwała 

niech chwila trwa chwilę wieczną

 


niczego sobie 4 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 24 lipca 2024, 11:25
Podoba się !!
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 24 lipca 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca