Rozgrywałem grę „planszową”, strategiczną.
Użyłem słowa, rzucałem kostką pokerową
i dodałem artystyczne rekwizyty.
Gra wymaga zręczności ducha.
Rozgrywałem grę „planszową”, strategiczną.
Użyłem słowa, rzucałem kostką pokerową
i dodałem artystyczne rekwizyty.
Gra wymaga zręczności ducha.
takie masło maślane
dalej głupawka.
Jesteś beznadziejny.
To jest poezja?
Publikujesz tu i ówdzie
i wszędzie ten sam szajs.
Nie wstydzisz się tego?
NO!