Moja gra

Konrad Koper

Rozgrywałem grę „planszową”, strategiczną.

Użyłem słowa, rzucałem kostką pokerową

i dodałem artystyczne rekwizyty.

Gra wymaga zręczności ducha.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 26 lipca 2024
anonim
  • Konrad Koper
    Mam też dobre wiersze... Czasami wpadka !

    · Zgłoś · 2 miesiące temu
  • falkon
    Rozgrywalem grę
    takie masło maślane
    dalej głupawka.
    Jesteś beznadziejny.
    To jest poezja?
    Publikujesz tu i ówdzie
    i wszędzie ten sam szajs.
    Nie wstydzisz się tego?

    NO!

    · Zgłoś · 2 miesiące temu