pragniesz być kimś ważnym
innym ponad wszystkim
skończone studia fakultety
stopnie naukowe wiedza
połóż się na ziemi posłuchaj szeptu
powiedz jak ją kochasz
z niej się narodziłeś ulepieni z prochu
do niej twoje ciało wraca
dusza wędrówka do Boga
oddaj pokłon prawdziwemu Stwórcy