miłosna gra

lydiadel

miłosna gra

 

minął rok

znowu mrok

duszy ból

zmiana ról 

 

serce drga

miłość trwa 

pęki bzów

brak mi słów 

 

najpierw ty

potem my

czy ty wiesz 

co ty chcesz 

 

ja nam dość 

dam ci w kość

koniec gry

choć głos drży 

 

taki wkręt 

budzi wstręt 

nie chcę już 

twoich róż 

 

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 1 sierpnia 2024
anonim