Apokalipsa

Konrad Koper

Spadają gwiazdy.

Zbliżają się czarne dziury.

Pojawiają się obiekty…

 

Apokalipsa ?

 

Na Ziemi gorzej !

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 sierpnia 2024
anonim
  • falkon
    Komu gorzej, to widać i czuć.
    NO!

    · Zgłoś · 3 miesiące
  • Arian
    tak ci dobrze pod germańskim butem?

    · Zgłoś · 2 miesiące
  • falkon
    arian
    do kogo to pytanie.

    · Zgłoś · 2 miesiące
  • Arian
    do ciebie

    · Zgłoś · 2 miesiące
  • Arian
    niektórym zrobilo się niedobrze
    https://www.youtube.com/shorts/A2OiqNSbj...

    · Zgłoś · 2 miesiące
  • falkon
    Spadają
    Zbliżają
    Pojawiają.
    Ja o tym
    A ty walczysz ciągle, że niemcy we wiosce i biegasz po lesie
    z drewnianym pistolecikiem.
    Ja odniosłem się do niby wiersza Kopera
    a ty chuj wie o .czym.
    Pokazujesz prezesa.
    Wojna skończyła się 80lat temu, a ty o germańskim bucie.
    Tobie widocznie gorzej się zrobiło w łepetynie.

    NO!

    · Zgłoś · 2 miesiące
  • Arian
    a nie jesteśmy pod germańskim butem ?
    mamy jakiś własny przemysł, wynalazki, produkty markowe?

    w unii prym wiodą niemcy, najsilniejsza gospodarka

    zrozumiałe, że nawet Koperowi zrobiło sie niedobrze

    notabene kończy sie kolonialne eldorado, grozi krach

    · Zgłoś · 2 miesiące