Pamiętacie
pamiętamy
pomożecie - pomagali
bajka
bajki
w małej głowie iskry świecą - tak i tak
to łapie
niepojęte w dużym świecie
polecenie - błysk i leci
z kredką w dłoni - rysujemy konia w biegu
tak dosłownie
tak - odbiera
pani
panu - coś uwiera...
stój i ściana - do szeregu marsz i dwa
echo nosi - zobacz
zobacz
zawsze
pierwszy i tu się pcha...