jesteś tam
gdzie czas
nie istnieje
gdzie światło
nie rzuca
cienia
gdzie kwiaty
barwami marzeń
pachną
gdzie pokój
tylko ptaków świergot
zakłóca
gdzie ciemność
promieniem poranka
płonie
gdzie miłość
jak woda źródlana
bez skazy
tam jesteś.