gdzie jesteś

lydiadel

 

jesteś tam

gdzie czas 

nie istnieje 

 

gdzie światło 

nie rzuca 

cienia

 

gdzie kwiaty 

pachną barwami

marzeń 

 

gdzie ciszę 

tylko świergot ptaków

zakłóca

 

gdzie ciemność 

płonie poranka  

promieniem

 

gdzie miłość 

jak woda źródlana

bez skazy

 

tam jesteś.

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 6 sierpnia 2024
anonim