Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Na głowie
Na głowie
Konrad Koper
Posiadałaś aureolę.
Dziś nosisz wianek z kwiatów.
Wkrótce posiądziesz ognistą…
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 8 sierpnia 2024
falkon
Ognistą wodę...
NO!
Lubię
·
Zgłoś
·
2 miesiące
×
Zgłoś obraźliwe treści
NO!