Na głowie

Konrad Koper

Posiadałaś aureolę.

Dziś nosisz wianek z kwiatów.

Wkrótce posiądziesz ognistą…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 8 sierpnia 2024
anonim