zza płotu z polotem...

Irena Świerżyńska

autostrada w głowie

 

doświadczenie

doświadczenia  - ostatnio 

fatalne

 

nie rozumie

nic nie łapie - drugie oko bystre

 

nie to - pokolenie i nie te nauki

 

swoje wióry  w sercu nosi i sam

kopie doły

 

sypie

sypie  -  zawsze  tylko  gorzkie...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 10 sierpnia 2024
anonim