Cywilizacja niewoli
Pojednani ze złem
Pomimo obfitości
Zawsze będzie to życie kalekie
Wilki i owce
Żywiciele i pasożyty
Odwieczne prawo natury
Czy istnieje wybawienie?
Jeśli życie jest grą
Ostatecznie wszyscy przegrywają
Aby ktoś zyskał
Inny musi stracić swoje
Człowiek wolny szuka prawdy
Poddani czerpią pociechę z mitów
Daremne jest opisywanie świata
Jeśli nie można go zmienić?
Śniły się wolne, niepodległe narody
I powstał target darczyńców
Trzoda ślepo posłuszna pasterzom
Wielu z nich odda mięso i krew