Wiersze z melodią...

Irena Świerżyńska

Są słowa z duszą - ciepłe z polotem

muzyka gra

 

czysta poezja w zgodzie z naturą

serca otwiera

nuty podrzuci

 

ucho - to czuje

i serce już drga...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 20 sierpnia 2024
anonim