kiedyś
kiedyś - powiadali
widziały gały co brały...
kto mógł znać - co tam z tyłu
głowy siedzi
nigdy nie wiesz
co tam buja - jaki wiatr...
cicha noc i białe plamy i za linią
kleksów moc
bez granicy
oj - przepraszam - mówi pan
i tyle
klasa - gdzieś...
i...
krótkowzroczność - niepojęta
a - twarz...