Zegary

Konrad Koper

Działa „zwykły” zegar i biją serca.

Przyrównają jego działanie do pulsu.

 

Gdy zegar wybija pełną godzinę,

ogarnia nas egzystencjalny lęk.

 

P.S

Czas jest względny – również dla filozofa.

Jest magią !

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 24 sierpnia 2024
anonim