Zegary

Konrad Koper

Działa „zwykły” zegar i biją serca.

Przyrównają jego działanie do pulsu.

 

Gdy zegar wybija pełną godzinę,

ogarnia nas egzystencjalny lęk.

 

P.S

Czas jest względny – również dla filozofa.

Jest magią !

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 24 sierpnia 2024
anonim
  • Arian
    zdaje się ze ty nie znasz, bo nie umiesz odpowiedzieć na pytanie

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu
  • Konrad Koper
    Teorie względności !! Pierwszą powinnaś znać !!!

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu
  • Arian
    a ja o tobie

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu
  • Konrad Koper
    Ha ha! O tobie mowa !!

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu
  • Arian
    skoro nie wiesz, po co piszesz?

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu
  • Konrad Koper
    Wstyd nie wiedzieć ...

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu
  • Arian
    na czym polega fizyczna względność czasu?

    pomijając nawet brak ogólnej definicji czasu w fizyce

    · Zgłoś · 1 miesiąc temu