Podsumowanie...

Irena Świerżyńska

ktoś się pieni - leci leci piana

z potem

 

tamten  - w szale  - nie filtruje

nic nie łapie

 

Ktoś - wyjaśnił 

a - może, może - coś go bardzo, bardzo boli?

 

bywa

bywa - duch jest chory...

 

Oceń ten tekst
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 27 sierpnia 2024
anonim