Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Kosmiczny
Kosmiczny
Konrad Koper
Kwazarów, Karłów…
istnienie.
Na ekstra planecie
rośnie kwiecie.
( Dopełnienie)
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 31 sierpnia 2024
Arian
kosmiczna bzdura
Lubię
·
Zgłoś
·
2 miesiące
×
Zgłoś obraźliwe treści