Tajemnice

Konrad Koper

Widok księżyca pobudza wyobraźnię, choć krajobraz na nim jest księżycowy.

Oceany skrywają tajemnice i zapowiadają je.

Najwięcej magicznego wdzięku mają gwiazdy.

                          …

Piszę poemat na sto jeden głosów i podziwiam muzykę.

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 września 2024
anonim